OFYR Classic Storage Corten 85

€ 1.995,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Classic Storage Corten 85"
De OFYR Classic Storage Corten 85 is een innovatieve en stijlvolle buitenkookoplossing die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het wordt geproduceerd door OFYR, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige buitenkooktoestellen.

Hier zijn enkele kenmerken en details over de OFYR Classic Storage Corten 85:
Materiaal: Het kookgedeelte en het opslaggedeelte van de OFYR Classic Storage Corten 85 zijn gemaakt van duurzaam Cortenstaal. Cortenstaal staat bekend om zijn roestige uiterlijk dat een beschermende laag vormt tegen verdere corrosie, waardoor het perfect is voor buitengebruik.
Ontwerp: Het ontwerp van de OFYR Classic Storage Corten 85 is modern en tijdloos. Het beschikt over een platte vuurschaal in het midden waarop je kunt koken en grillen. Rondom de vuurschaal is er voldoende ruimte om ingrediënten te bereiden en te snijden. Onder het kookgedeelte bevindt zich een handige opslagruimte waar je hout kunt bewaren voor het vuur.
Functionaliteit: Deze buitenkookoplossing fungeert niet alleen als kooktoestel maar ook als een sociale hub. Je kunt eromheen staan en genieten van het koken terwijl je met je gasten praat. Het grote kookoppervlak maakt het mogelijk om voor grote groepen te koken.
Veelzijdigheid: Met de OFYR Classic Storage Corten 85 kun je verschillende kooktechnieken toepassen, zoals grillen, bakken, roosteren en koken. Je kunt er ook accessoires voor verkrijgen, zoals een grillrooster, een kookplaat en een pizzasteen, waardoor de mogelijkheden nog verder worden uitgebreid.
Weerbestendig: Dankzij het duurzame Cortenstaal is de OFYR Classic Storage Corten 85 bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het kan het hele jaar door buiten blijven staan zonder aangetast te worden door regen, sneeuw of zon.
Onderhoud: Het onderhoud van de OFYR Classic Storage Corten 85 is relatief eenvoudig. De roestlaag beschermt het staal en elimineert de noodzaak voor verdere afwerking. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig het oppervlak schoonvegen om resten te verwijderen. De OFYR Classic Storage Corten 85 is niet alleen een praktische kookoplossing voor buiten, maar ook een artistiek statement dat elke buitenruimte verrijkt met zijn unieke ontwerp en functionaliteit.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR