Grill Rond 85

€ 205,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Grill Rond 85"
De Grill Rond 85 is een stevige tweedelige Ofyr Grill die ideaal is voor het bereiden van grotere ingrediënten op de Ofyr. 
Het rooster en de houder worden direct boven de vlammen geplaatst waardoor de ingrediënten een rokerige smaak krijgen. Als men de Grill Rond gebruikt, blijft de kookring vrij, waardoor men daar tegelijkertijd andere gerechten op kan bereiden. Ook kan er met pannen op de Grill Rond gewerkt worden. Denk bijvoorbeeld aan een paella pan om een heerlijke paella te bereiden. 
Er is rekening gehouden  met de hoogte van de Grill, zodat men nog steeds makkelijk hout aan het vuur kan toevoegen mocht dat nodig zijn.
Om roest te voorkomen, is het advies om de grill en grillhouder binnen op te bergen als deze niet wordt gebruikt. 
Deze Grill Rond 85 is geschikt voor alle Ofyr 85 modellen. De Grill Rond is er ook voor alle Ofyr XL en 100 modellen.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR