OFYR 85 Grill Accessoires Set

€ 345,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR 85 Grill Accessoires Set"
De Ofyr 85 Grill Accessoires Set bestaat uit 3 verschillende accessoires, nl de Grill Rond met grillhouder, de Horizontale Spiezenring en de Spiezen.
Met deze accessoires kan men alle ingrediënten recht boven het vuur koken, waardoor alles een heerlijke rokerige smaak krijgt.
De accessoires kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt, maar het is ook mogelijk om alleen de grill te gebruiken.
Dankzij de inkepingen in de spiezenring blijven de spiezen goed liggen en kunnen de spiezen gecontroleerd worden gedraaid.
Deze Ofyr 85 Grill Accessoires set is bedoeld voor alle Ofyr 85 modellen.
De set is ook verkrijgbaar voor alle Ofyr 100 en Ofyr XL modellen.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR