Horizontale Spiezen Ring 85

€ 89,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Horizontale Spiezen Ring 85"
De Horizontale Spiezen Ring 85 is een apart onderdeel van de Horizontale Spiezen Set. 
Het is een perfecte toevoeging aan de Grill Rond waardoor u weer nieuwe kooktechnieken uit kunt proberen. U kunt het bijvoorbeeld combineren met spiezen, waardoor grote stukken vlees een rokerige smaak krijgen. 
Deze ring moet wel gecombineerd worden met de Grill Rond. Het verschil met de Spiezen Set is dat de spiezen zich dichter bij het vuur bevinden als ze gebruikt worden met de Grill Rond, waardoor de ingrediënten sneller kunnen verbranden. 
Deze Horizontale Spiezen Ring is geschikt voor de Ofyr 85 modellen. 
Er is ook een exemplaar voor de Ofyr 100 modellen.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR