OFYR Classic Storage Black 85

€ 2.145,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Classic Storage Black 85"
De OFYR Classic Storage Black 85 is een stijlvolle en functionele buitenkooktoestel. Dit kooktoestel is ontworpen om zowel te fungeren als een kookplaat en als een decoratief element voor in de tuin of op het terras. Het is gemaakt van hoogwaardig zwart gecoat staal, wat het een elegante uitstraling geeft.
Dit specifieke model, de OFYR Classic Storage Black 85, heeft een diameter van 85 centimeter. Het bovenste gedeelte van de OFYR fungeert als een platte kookplaat waarop je verschillende gerechten kunt bereiden, zoals groenten, vlees, vis en zelfs pizza's. De rand van de kookplaat dient als een handige plek om je kookgerei en ingrediënten neer te leggen terwijl je aan het koken bent. Onder de kookplaat bevindt zich een opslagruimte met een deur waarin je hout kunt opslaan voor het stoken van het vuur. Dit maakt het gemakkelijk om het vuur aan te houden terwijl je aan het koken bent. 
De OFYR Classic Storage Black 85 is niet alleen praktisch, maar ook een eyecatcher in je buitenruimte, waardoor het een populaire keuze is voor liefhebbers van buitenkoken en gezelligheid. Met de OFYR Classic Storage Black 85 kun je genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht terwijl je vrienden en familie verzamelt rondom het warme vuur en de heerlijke geuren van gegrild voedsel. Het is een duurzaam en veelzijdig kooktoestel dat geschikt is voor allerlei soorten buitenkookavonturen.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR