Classic Corten 85

€ 1.795,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Classic Corten 85"

De OFYR Classic Corten 85 is een indrukwekkende buitenkookplaat die zowel functioneel als stijlvol is. Het ontwerp van de OFYR Classic Corten 85 is geïnspireerd op de traditionele Japanse teppanyaki-plaat, die al eeuwenlang wordt gebruikt om voedsel te bereiden.


De OFYR Classic Corten 85 is gemaakt van duurzaam cortenstaal, dat bekend staat om zijn weerbestendigheid en roestige uitstraling. De buitenkant van de kookplaat is bedekt met een laagje roest, wat zorgt voor een robuuste en karakteristieke uitstraling. De kookplaat is ook voorzien van een ring van vuur, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer tijdens het koken.


De OFYR Classic Corten 85 is geschikt voor het bereiden van verschillende soorten voedsel, van vlees en vis tot groenten en fruit. Het oppervlak van de kookplaat is groot genoeg om meerdere ingrediënten tegelijk te bereiden, waardoor het perfect is voor het organiseren van grote barbecuefeesten of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.


Een ander voordeel van de OFYR Classic Corten 85 is dat het niet alleen een kookplaat is, maar ook een kunstwerk op zich. Het opvallende ontwerp van de kookplaat maakt het tot een centraal punt in de tuin of op het terras. Het is een prachtig object om naar te kijken, zelfs als het niet wordt gebruikt om te koken.


Kortom, de OFYR Classic Corten 85 is een fantastische buitenkookplaat die zowel praktisch als stijlvol is. Het is gemaakt van duurzaam cortenstaal en heeft een roestige uitstraling die het een robuust en karakteristiek uiterlijk geeft. Met zijn grote kookoppervlak en ring van vuur is het perfect voor het organiseren van grote barbecuefeesten of gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. En dankzij het opvallende ontwerp is het ook een prachtig kunstwerk dat je tuin of terras een unieke uitstraling geeft.


Specificaties
Afmeting: 85x85x103cm
Kookoppervlakte: 0,44m2
Materiaal: Gorten staal

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR