OFYR Classic Corten 120 PRO+

€ 2.995,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Classic Corten 120 PRO+"
De Ofyr Classic 120 Pro+ is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en een perfecte optie tussen de Ofyr 100 en het XL model. Door het grotere kookoppervlak kan men hiermee tot wel 100 personen tegelijk bedienen. Door het handvat en de wielen is de Ofyr Classic 120 Pro+ makkelijk te verplaatsen.

En in combinatie met de Ofyr Cage ontstaat er een geweldige outdoor cooking beleving voor evenementen en professioneel gebruik.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR