OFYR Wood Storage Corten Dressoir

€ 895,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Wood Storage Corten Dressoir"

Het OFYR Wood Storage Corten Dressoir is een stijlvol meubelstuk dat speciaal is ontworpen voor buitenruimtes, zoals terrassen en tuinen. Dit dressoir is gemaakt van cortenstaal, wat niet alleen duurzaam is maar ook een prachtige roestige patina ontwikkelt na verloop van tijd, waardoor het een unieke uitstraling krijgt.

Dit dressoir is ontworpen om te dienen als een handige opslagoplossing voor houtblokken, die kunnen worden gebruikt als brandstof voor je OFYR kooktoestel. Het biedt een handige en georganiseerde manier om houtblokken bij de hand te hebben, zodat je gemakkelijk kunt blijven koken en genieten van buitenactiviteiten.

Het OFYR Wood Storage Corten Dressoir combineert functionaliteit met esthetiek en past goed bij andere OFYR buitenkookproducten. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte, terwijl het ook praktisch is voor het opslaan van brandhout.

Dit dressoir is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een hoogwaardig en duurzaam meubelstuk dat bestand is tegen de elementen. Het kan ook dienen als een decoratief element in je buitenruimte, waardoor het een gezellige sfeer en een functioneel aspect toevoegt aan je buitenactiviteiten.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR