OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium

€ 360,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium"


Het OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium is een accessoire dat is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met OFYR meubels. OFYR staat bekend om zijn hoogwaardige buitenkooktoestellen en accessoires die het koken in de buitenlucht verbeteren en vergemakkelijken. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details over de OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium:

  1. Materiaal: Het opbergvak is gemaakt van teakhout, een duurzaam en weerbestendig houtsoort dat ideaal is voor buitenomgevingen. Teakhout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en de mogelijkheid om goed bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

  2. Functionaliteit: De OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium is ontworpen om in het Ofyr meubel te worden geplaatst. Het biedt een handige opslagruimte voor houtblokken, houtskool of andere benodigdheden die je tijdens het koken nodig hebt. Dit helpt je om je kookomgeving georganiseerd en overzichtelijk te houden, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot brandstof en andere kookbenodigdheden.

  3. Afmetingen: De exacte afmetingen van het Storage Insert PRO Teak Hout Medium kunnen variëren, dus het is raadzaam om de specificaties van het product te controleren voordat je het aanschaft. Over het algemeen is het ontworpen om goed in het Ofyr meubel te passen zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

  4. Design: OFYR besteedt veel aandacht aan het ontwerp van hun producten, en dit opbergvak is geen uitzondering. Het teakhouten ontwerp voegt een natuurlijke en stijlvolle uitstraling toe aan je buitenkookruimte.

  5. Onderhoud: Teakhout vereist enig onderhoud om zijn schoonheid te behouden en de duurzaamheid te verlengen. Regelmatig behandelen met teakolie wordt aanbevolen om het hout te beschermen tegen de elementen en om de kleur en glans te behouden.

Het OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Medium is een handige toevoeging aan je OFYR buitenkookervaring. Het biedt niet alleen opbergruimte, maar verbetert ook de esthetiek van je buitenkookruimte. Het is belangrijk om de productinformatie en installatie-instructies van OFYR te raadplegen om ervoor te zorgen dat dit accessoire compatibel is met jouw specifieke OFYR-kooktoestel.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR