Ofyr 75

€ 1.295,00*

Nog 4 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Ofyr 75 "
De OFYR 75 Corten is het instapmodel van de OFYR collectie. 

Nu tijdelijk met gratis grill 75
Het toestel heeft een praktisch, compact ontwerp dat perfect past in elke tuin of op elk terras. Dit model heeft een innovatief luchtstroomsysteem dat de verbranding van hout verbetert en rookvorming beperkt. De OFYR 75 Corten is geschikt voor 4 tot 6 personen en is dus ideaal voor kleine familiebijeenkomsten en dagelijks koken.
* Met haar compacte formaat is dit model zeer geschikt voor kleine buitenruimtes. * Mogelijkheid om volledige maaltijden te bereiden voor 4 tot 6 personen. * De kegel heeft een brandtijd van ongeveer 3 uur, alvorens de as verwijderd dient te worden. * Het innovatieve luchtstroomsysteem verbetert de verbranding van hout, beperkt rookvorming en warmt de kookplaat sneller op. * De sokkel van de OFYR 75 Corten bestaat uit 5 losse onderdelen, die bij levering door de klant in elkaar gezet moeten worden.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR