Ofyr huren

Bij Skoy Outdoor Cooking verkopen we de barbecues van het topmerk Ofyr en u kunt deze ook huren. Deze barbecues zijn van uitmuntende kwaliteit en ieder evenement of tuinfeest wordt een groot succes dankzij de heerlijke gerechten die u op de bbq bereidt. De aanschaf van een bbq is natuurlijk niet niets en we begrijpen als geen ander dat u deze wellicht eerst wilt uitproberen voordat u er een aanschaft. Daarom is het mogelijk om bij ons een Ofyr te huren in Nederland.

Onze Ofyr huren in Nederland vanaf €120,00 per dag inclusief btw

Staat er binnenkort een leuk feestje op de planning of wilt u de Ofyr uitproberen? Kies er dan voor om een Ofyr te huren in Nederland. Zo ervaart u de eindeloze mogelijkheden van de Ofyr-bbq zelf. Mocht u interesse hebben in het huren van een Ofyr in Nederland, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bent u na het uitproberen helemaal enthousiast? Dan is het ook mogelijk om tot de koop van de Ofyr over te gaan. We brengen de huurkosten in dat geval in mindering op het aankoopbedrag.

Ontdek alle producten van dit topmerk

Als u de Ofyr eenmaal uitprobeert, wilt u niets anders meer. Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard kunt u alle kanten op. Zo kunt u een barbecue van Ofyr huren bij de specialist van Nederland, maar u kunt er ook direct een aanschaffen. Bovendien hebben we alle bijbehorende Ofyr-accessoires om uw bbq-feest compleet te maken. Als u een complete buitenkeuken wilt maken, raden we aan om een Butcher Blok van Ofyr te bestellen voor naast de bbq. Dankzij dit blok heeft u meer ruimte om gerechten te bereiden én profiteert u van een ingebouwde houtopslag. We hebben een showroom in Dodewaard, in Gelderland, waar u ons uitgebreide aanbod vindt. Woont u niet in de buurt van Dodewaard? Plaats dan snel een bestelling bij onze webshop of neem contact met ons op door te bellen naar 06 – 51 89 84 56 of door te e-mailen naar info@skoyoutdoorcooking.nl.