Spiezen 105 (3 delig)

€ 69,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Spiezen 105 (3 delig)"
Spiezen 105  

De 3 delige spiezenset is geschikt voor de horizontale Spiezen Ring en/of de Brazilliaanse Grill Ring. Met deze spiezen kan men direct boven het vuur koken. Hierdoor kan men verschillende kooktechnieken uitproberen.  
Als men gebruik maakt van de Spiezen in combinatie met de Horizontale Spiezen Ring worden de ingrediënten snel gegaard. Terwijl het bij gebruik van de spiezen met de Brazilliaanse Grill Ring juist net andersom is en de ingrediënten langzaam worden gegaard.
De spiezen zijn los te verkrijgen maar ook in combinatie sets.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR