OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Small

€ 310,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Small"

Het OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Small is een accessoire dat is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met OFYR kooktoestellen. OFYR is een bekend merk dat hoogwaardige buitenkooktoestellen produceert, en het Storage Insert PRO Teak Hout Small is een van hun accessoires die het gebruik van de OFYR nog functioneler maken.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en details over de OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Small:

  1. Materiaal: Het opbergvak is gemaakt van teakhout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Teakhout heeft van nature een prachtige uitstraling en vereist weinig onderhoud.

  2. Functionaliteit: Dit opbergvak is ontworpen om onder het OFYR kooktoestel te worden geplaatst. Het biedt ruimte om houtblokken, houtskool of andere benodigdheden op te bergen die je tijdens het koken nodig hebt. Dit maakt het handig om je kookomgeving georganiseerd en netjes te houden.

  3. Afmetingen: De exacte afmetingen van het Storage Insert PRO Teak Hout Small kunnen variëren, dus het is raadzaam om de specificaties van het product te controleren voordat je het aanschaft. Over het algemeen is het ontworpen om perfect onder de OFYR-kookplaat te passen, zodat het niet te veel ruimte inneemt.

  4. Design: OFYR besteedt veel aandacht aan het ontwerp van hun producten, en dit opbergvak is geen uitzondering. Het teakhouten ontwerp voegt een stijlvolle en natuurlijke uitstraling toe aan je buitenkookruimte.

  5. Onderhoud: Teakhout vereist enig onderhoud om zijn schoonheid te behouden. Je kunt ervoor kiezen om het hout regelmatig te behandelen met teakolie om het te beschermen tegen de elementen en om de kleur en glans te behouden.

Kortom, het OFYR Storage Insert PRO Teak Hout Small is een handig accessoire voor degenen die al in het bezit zijn van een OFYR kooktoestel en hun buitenkookervaring willen verbeteren. Het biedt niet alleen opbergruimte, maar voegt ook een esthetisch element toe aan je buitenkookomgeving. Zorg ervoor dat je de productinformatie en installatie-instructies van OFYR raadpleegt om ervoor te zorgen dat dit accessoire compatibel is met jouw specifieke OFYR-kooktoestel.


OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR