OFYR Pizza Oven 85 nu met gratis pizza kookboek en handschoenen

€ 395,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Pizza Oven 85 nu met gratis pizza kookboek en handschoenen "
De Ofyr Pizza Oven 85 is een geweldige uitbreiding voor uw Ofyr. 
Hiermee kunt u pizza's, maar ook broden, taarten, ovenschotels noem het maar op met de Ofyr bereiden.
Bij de pizza oven krijgt u een praktische schep, een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen en een dubbelwandige cloche, waarvan de 2 stalen wanden om elkaar heen draaien. Doordat er aan de buitenzijde van de gietijzeren plaat openingen zijn toegevoegd kan de hitte van het vuur in de cloche circuleren en wordt bijv de pizza sneller verhit.
De luchtcirculatie regelt men door met de knop van de cloche de opening tussen de binnenste en buitenste cloche te verkleinen of te vergroten. Gebruik wel altijd hittebestendige handschoenen
Nu tijdelijk met pizza kookboek en handschoenen
Deze Pizza Oven is geschikt voor de Ofyr 85 modellen

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR