OFYR Koelbox

€ 598,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Koelbox"
De Ofyr koelbox is ideaal voor het koken voor grotere groepen op feesten of bij evenementen. 
Met de Ofyr koelbox heeft u altijd alle ingrediënten bij de hand en blijven ze heerlijk koel.
De koelbox is gemaakt van lichtgewicht teakhout en piepschuim en hierdoor is hij makkelijk te verplaatsen of mee te nemen.
De koelbox is hiermee uitgevoerd in dezelfde tijdloze stijl als de Ofyr en men kan hem ook nog gebruiken om op te zitten.
De koelbox moet wel binnen en droog bewaard worden als hij niet wordt gebruikt en het is aan te raden om het teakhout regelmatig met een plantaardige olie te behandelen.
De binnenzijde is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zorg ervoor dat deze goed droog wordt gemaakt en ventileer goed voordat de koelbox volledig wordt afgesloten.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR