OFYR Kamado Table Corten 150 PRO+ Corten Donker Grijs Keramiek

€ 3.445,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Kamado Table Corten 150 PRO+ Corten Donker Grijs Keramiek"
De OFYR Kamado Table Corten 150 Pro+ Donker Grijs Keramiek is een hoogwaardige buitenkeukentafel die speciaal is ontworpen voor kamado barbecues.  
De kunst van het kamado koken wordt hier gecombineerd met het Ofyr Design. Doordat het een verstelbaar nest bevat is het geschikt voor verschillende types kamado's, zoals The Basterd Urban Large, The Basterd VX en de Big Green Egg Large.
De tafel is verkrijgbaar in Corten staal en heeft een keramisch werkblad. De binnen diamater is 58 cm. In het meubel is ook opbergruimte aanwezig.
De tafel kan permanent buiten blijven staan. Om het keramiek in een goede conditie te houden is het wel aan te raden, deze na ieder kookmoment, goed te reinigen.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR