Njord Snida Carving Damast Medium

€ 149,95*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Njord Snida Carving Damast Medium"
De Njord Snida is een uitgebalanceerde carving bijl ontwikkeld voor houtbewerking. 
De diepe uitsparing in de bijl kop is glad en goed afgerond voor een comfortabele greep bij nauwkeurig snijwerk. De scherpe snede heeft een rondlopend snijvlak van 10 cm. Een uitstekende keuze voor houtbewerking en het hakken van hout. 
Gemaakt van hand gesmeed gelaagd damast staal en een pallisander handvat voor een goede grip. De bijl is afgewerkt met een traditionele beschermende mix van bijenwas en lijnzaadolie.
Word geleverd met een handgemaakte zwarte lederen schede en een luxe opbergkist. 
De inspiratie voor het design van deze mythische bijl vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. De bijl was een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het verzamelen van hout en het bouwen van huis en schip. 
Voel je verbonden met het verleden en ontdek de vele toepassingen van Njord.
De inspiratie voor het design van deze mythische bijlen vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. De bijl was een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het verzamelen van hout en het bouwen van huis en schip. Voel je verbonden met het verleden en ontdek de vele toepassingen van een bijl.
Trekking bijlen, universeel bijlen, Viking bijlen en hakbijlen. In onze collectie vind je de veelzijdigheid van een compacte en oogstrelende damast bijl tot aan de enorme krachtpatsers gemaakt van carbon staal. De rijke mythische bijlen, gedreven door verlangen naar de schoonheid van natuur zijn de uitstekende keuze voor elk buiten avontuur. Van kleine hakklusjes, zoals het maken van aanmaakhout, houtbewerking, houthakken, snoei werkzaamheden tot aan het vellen van bomen.