Njord Branda Damast Hunter

€ 79,95*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Njord Branda Damast Hunter"
De Njord Branda het zwaard dat verdedigt, een kompaan in de strijd. Onbuigbaar in zijn taak, een broeder voor het levenspad. Een Jachtmes in hart er nieren die hoogwaardig vakmanschap combineert met een unieke styling. 

Het lemmet is gemaakt van hand gesmeed gelaagd damast staal. De gespecialiseerde vorm van het lemmet zorgt er voor dat de Branda perfect is voor algemeen gebruik in de buitenlucht, als jachtmes, of voor het slachten en fileren van vissen en klein wild.
De Branda heeft een ergonomisch gevormd palissander houten handvat, dit geeft een uitstekende grip. Het heft is ingelegd met een contrasterende ring, een verwijzing naar de Bjorn. Zijn messing bolster beschermd de hand en zorgt er voor dat vingers de snede niet kunnen raken. Het heft is afgewerkt met een traditionele beschermende mix van bijenwas en lijnzaadolie. 
Word geleverd met een handgemaakte bruin lederen schede met riemlus en een luxe opbergkist. 
De inspiratie voor het design van dit mythische jachtmes vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. Een mes was een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het werken in de wildernis, de jacht en de visserij. 
Voel je verbonden met het verleden en ontdek de vele toepassingen van Njord.
De inspiratie voor het design van deze mythische bijlen vindt zijn oorsprong in de tijd van de Vikingen. De bijl was een dagelijks gebruiksvoorwerp, een onmisbaar gereedschap voor het verzamelen van hout en het bouwen van huis en schip. Voel je verbonden met het verleden en ontdek de vele toepassingen van een bijl.
Trekking bijlen, universeel bijlen, Viking bijlen en hakbijlen. In onze collectie vind je de veelzijdigheid van een compacte en oogstrelende damast bijl tot aan de enorme krachtpatsers gemaakt van carbon staal. De rijke mythische bijlen, gedreven door verlangen naar de schoonheid van natuur zijn de uitstekende keuze voor elk buiten avontuur. Van kleine hakklusjes, zoals het maken van aanmaakhout, houtbewerking, houthakken, snoei werkzaamheden tot aan het vellen van bomen.