Nebo Big Larry 3

€ 24,95*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Nebo Big Larry 3"
Nebo Big Larry 3 

De Nebo Big Larry 3 is een robuuste dimbare werk- en zaklamp. De Lamp beschikt over een hoogwaardige geanodiseerde aluminium constructie, deze oogt niet alleen aantrekkelijk maar is ook nog eens erg robuust. Verder zorgt zijn getextureerde rubberen greep voor extra grip in alle weersomstandigheden. 
De Big Larry 3 heeft een C.O.B. led aan de voorzijde en een spot LED aan de bovenkant. Bij C.O.B. technologie fungeren vele kleine LED's als één grote LED chip en geven ze een gelijkmatig helder licht van maar liefst 600 lumen. De achterzijde is voorzien van een magneet, zodat de lamp eenvoudig aan metalen oppervlakte opgehangen kan worden. Het schakelen tussen de lichtstanden gebeurt met één druk, het vervolgens dimmen kan door de knop vast te houden tot het gewenste licht niveau bereikt is. 
De lamp is IPX4 spatwaterdicht, beschikt over een draagclip met schroefoog en wordt geleverd met batterijen.
Lichtstanden: 
- Spot Hoog / 220 lumen / 8 uur / 82 meter 
- Spot Laag / 60 lumen / 24 uur / 50 meter 
- C.O.B. Hoog / 600 lumen / 2.5 uur / 33 meter 
- C.O.B. Laag / 150 lumen / 14.5 uur / 18 meter 
- Rood Hoog / 40 lumen / 20 uur / 7 meter 
- Rood Laag / 12 lumen / 32 uur / 1 meter 
- Rood Strobe / 40 lumen / 40 uur / 7 meter
NEBO  is één van 's werelds best verkopende merk aan innovatieve, consumentvriendelijke zaklampen en gereedschappen. Alleen in 2014 al hebben zij meer dan vier miljoen zaklampen verkocht binnen de Verenigde Staten. De zaklampen van NEBO® zijn geschikt voor een breed publiek dankzij een goede prijs/kwaliteit verhouding en een zeer innovatief ontwerp. Nebo is sinds de overname van True Utility nu ook verkrijgbaar in Nederland.