Landmann Vinson 200 smoker

€ 499,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Landmann Vinson 200 smoker"
Met de LANDMANN Smoker Vinson 200 ontmoet het exclusieve design een veelzijdige grilltoepassing met de 4-in-1-functie - direct en indirect grillen, roken en de klassieke Amerikaanse BBQ. 

De Vinson Smoker van 16 inch (= 42 cm) bestaat uit een vuurkist en de kookkamer, die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt voor verschillende kookmethodes. De massieve, gemailleerde grillroosters (70,5 x 39,5 cm, 3 delen) slaan de gewenste doeltemperatuur op voor het perfecte grillresultaat. Een ander voordeel van de grillroosters is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. De leveringsomvang omvat grillroosters en houtskoolroosters voor de vuurhaard en de kookkamer om de verschillende functies optimaal te kunnen gebruiken. De werkhoogte is ca. 90 cm. 
Een american BBQ: 
Bij de American BBQ wordt in de vuurkist een vuurtje gemaakt met hout, houtskool of briketten. De temperatuur wordt ingesteld met behulp van de ventilatieknoppen aan de zijkant van de verbrandingskamer. Het te grillen voedsel wordt op de houtskoolroosters in de kookkamer geplaatst. De gegenereerde rook en warmte zorgt ervoor dat het te grillen voedsel gerookt. (= gekookt) wordt door een opening tussen de vuurhaard en de kookkamer. 
Direct grillen: Het te grillen voedsel wordt direct boven de warmtebron in de vuurhaard of in de kookkamer geplaatst en gegrild.
Indirect grillen: Het te grillen voedsel wordt in de kookkamer of in de vuurkist naast de warmtebron geplaatst. 
Roken: In de verbrandingskamer wordt rook gegenereerd door het roken van snippers/houtsnippers en de temperatuur wordt ingesteld met behulp van de ventilatieregelaars aan de zijkant van de verbrandingskamer. Het te roken voedsel wordt op de houtskoolroosters in de kookkamer geplaatst. Het te grillen voedsel wordt gerookt door de rook die wordt geproduceerd door een opening tussen de vuurhaard en de kookkamer. 
Het speciaal ontwikkelde LANDMANN rookovenontwerp belooft maximale luchtcirculatie in de kookkamer. 
De wanddikte van de Vinson 200 is 1,5 mm (deksel) / 1 mm (vuurschaal): een voordeel is de constante temperatuur die in de kookkamer behouden kan worden. 
De rookoven is direct toegankelijk via de uitneembare fronttafel. 
In de kookkamer is een dekselthermometer gentegreerd
Landmann BBQ is een bekend merk dat gespecialiseerd is in barbecueproducten en buitenkooktoestellen. Het bedrijf biedt een breed scala aan hoogwaardige barbecues, grillaccessoires en buitenhaarden voor zowel particulier gebruik als professionele doeleinden. Landmann staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke functies, waardoor het een populaire keuze is onder barbecueliefhebbers over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houtskoolbarbecue, een gasgrill of een draagbare barbecue voor onderweg, Landmann heeft voor elk wat wils. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is Landmann een vertrouwd merk geworden voor buitenkookapparatuur.