Landmann Kepler 600 kogel houtskoolbbq

€ 299,00*

Nog 10 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Landmann Kepler 600 kogel houtskoolbbq"
De LANDMANN Kepler 600 is het professionele apparaat uit de serie kogelgrills. 

De temperatuur kan optimaal worden ingesteld via de ventilatieschijven op het gemailleerde deksel en de schoorsteentrek en is af te lezen van de dekselthermometer. 
De gemailleerde gietijzeren grillroosters ( 55 cm) bieden voldoende ruimte voor het te grillen voedsel - dankzij de optimale warmteregulatie kan naast het typische gegrilde voedsel ook een heerlijke pizza worden gegrild. De gietijzeren grillroosters zijn inklapbaar om gemakkelijk brandstof toe te voegen. 
De werkhoogte is ongeveer 75 cm. Een ander voordeel van gietijzeren grillroosters is het vermogen om warmte vast te houden tijdens het grillen. 
De asopvangbak maakt het schoonmaken bijzonder eenvoudig. 
Voor indirect grillen worden twee roestvrijstalen houtskoolmanden meegeleverd. 
Met de twee wielen kan de LANDMANN kogelbarbecue gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen.
  • Gemailleerd deksel, vuurschaal en houtskoolrooster & stevige wielen
  • Gietijzeren gemailleerd grillrooster, scharnierend, afmetingen: 55 cm
  • Inclusief houtskoolmand voor indirect grillen
  • Ventilatieschijf & schoorsteen om de luchttoevoer te regelen
  • Ergonomisch gevormde handgrepen met bestekhouder & temperatuurweergave in de deksel


Landmann BBQ is een bekend merk dat gespecialiseerd is in barbecueproducten en buitenkooktoestellen. Het bedrijf biedt een breed scala aan hoogwaardige barbecues, grillaccessoires en buitenhaarden voor zowel particulier gebruik als professionele doeleinden. Landmann staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke functies, waardoor het een populaire keuze is onder barbecueliefhebbers over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houtskoolbarbecue, een gasgrill of een draagbare barbecue voor onderweg, Landmann heeft voor elk wat wils. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid is Landmann een vertrouwd merk geworden voor buitenkookapparatuur.