Doofdeksel Zwart 100 (Ø 60 cm)

€ 125,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "Doofdeksel Zwart 100 (Ø 60 cm)"
De OFYR doofdeksel is een accessoire dat speciaal is ontworpen voor de OFYR houtgestookte buitenkeukens.  Deze deksel is gemaakt van duurzaam cortenstaal, wat niet alleen een robuuste uitstraling geeft, maar ook bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.  

De doofdeksel is  een handige afdekking voor de vuurschaal van de OFYR wanneer je deze niet gebruikt. Hierdoor blijft de vuurschaal beschermd tegen regen, bladeren en andere weersinvloeden.
Deze  deksel is geschikt voor de Ofyr 100 modellen

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR