Productinformatie "Braai BBQ Steak en Burger "
Een steak kruidt je traditioneel met peper en zout. Maar ik zocht toch net dat beetje meer, iets dat de lat nog hoger legt. Hierdoor is onze Steak & Burger rub ontstaan. Een gebalanceerde mix van specerijen die je naast steak en burgers gewoon op alles kan gebruiken. Op het eitje ‘s morgens, in de soep, op groenten, op alles wat extra smaak kan gebruiken! De Steak & Burger rub heeft geen toegevoegde suikers en kan je dus in de pan, op de gril of low & slow gebruiken.
Ben je van plan om grote stukken rundvlees te maken? Probeer dan zeker onze Beef rub!
Als echte BBQ liefhebber werd Tom Bertels steeds vaker geraadpleegd door zijn vrienden voor BBQ tips, die hij verzamelde op zijn blog Barbecoa.be
Wanneer hij beslist om eens deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ gaat het snel!
Samen met zijn ploegmaat Dimitri worden ze Belgisch Kampioen BBQ in de categorie Ribben. Ze mogen ook als enige Belgische ploeg naar het Wereld Kampioenschap BBQ in Lynchburg, Tennessee, en eindigen met hun BBQ saus op de 4de plaats! Nadien haalden ze nog een 13de plaats op het Worldchampionship BBQ in Texas, in de categorie Ribben
Ondertussen worden eerst de Pekelzouten, vervolgens de gastronomische zouten, en tot slot de rubs ontwikkeld en uitgebracht.
Big Green Egg België proeft ze en beslist om deze producten in huis te nemen en te verdelen in hun winkelnetwerk.
Op de koop toe haalde Tom met zijn rub Base for Taste een Zilveren Medaille op het International Flavor Awards in Amerika.