Productinformatie "Braai BBQ Meatpal "
Deze rub is geïnspireerd op jarenlange competitie ervaring die Braai BBQ in binnen en buitenland heeft opgedaan. De Meatpal heeft een zoete hartige smaak en is niet pikant. Deze rub is uiterst geschikt voor varkensvlees en past ook goed bij kip. Breng een rijkelijke laag rub aan op je vlees en laat het minimaal 15min intrekken alvorens te gebruiken.
Met deze rub behaalden we de 1ste plaats in het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ 2022 in de categorie ribben.
Pitmaster tip: gebruik hem in combinatie met onze Braai Red Sauce op je ribben.
Als echte BBQ liefhebber werd Tom Bertels steeds vaker geraadpleegd door zijn vrienden voor BBQ tips, die hij verzamelde op zijn blog Barbecoa.be
Wanneer hij beslist om eens deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ gaat het snel!
Samen met zijn ploegmaat Dimitri worden ze Belgisch Kampioen BBQ in de categorie Ribben. Ze mogen ook als enige Belgische ploeg naar het Wereld Kampioenschap BBQ in Lynchburg, Tennessee, en eindigen met hun BBQ saus op de 4de plaats! Nadien haalden ze nog een 13de plaats op het Worldchampionship BBQ in Texas, in de categorie Ribben
Ondertussen worden eerst de Pekelzouten, vervolgens de gastronomische zouten, en tot slot de rubs ontwikkeld en uitgebracht.
Big Green Egg België proeft ze en beslist om deze producten in huis te nemen en te verdelen in hun winkelnetwerk.
Op de koop toe haalde Tom met zijn rub Base for Taste een Zilveren Medaille op het International Flavor Awards in Amerika.