Outdoor cooking

Kwalitatief hoogwaardige barbecues
Energie zuinig
Elegante en efficiënte designs

Outdoor cooking

We hebben een ruim aanbod aan producten van het merk Ofyr voor outdoor cooking bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard. Zo verkopen we complete barbecues, snijblokken en handige accessoires als grillsets en schorten. We vinden het belangrijk dat u helemaal tevreden bent met de producten van Ofyr en daarom adviseren we u graag over onze verschillende barbecues. 

Wilt u graag een Ofyr product kopen?

Outdoor cooking was nog nooit zo leuk dankzij Ofyr

Met de producten van Ofyr tilt u outdoor cooking naar een hoger niveau. Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard, in Gelderland, zijn we gespecialiseerd in de producten van dit topmerk. We hebben alle producten om een complete buitenkeuken te maken. Denk hierbij aan barbecues van de beste kwaliteit, maar ook alle bijbehorende accessoires zoals deksels, schorten en handschoenen.

Welke barbecues verkopen we allemaal?

Bij ons vindt u gegarandeerd een bbq die bij uw tuin past. We hebben meerdere varianten die leverbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Als u graag met een groter gezelschap wilt eten, raden we aan om een bbq te kiezen met een diameter van 100 cm, zoals de Classic Storage. De Classic Storage is erg efficiënt, omdat deze bbq een ingebouwde houtopslag heeft. Heeft u niet veel ruimte? Ga dan voor een compacte Ofyr-tafel-bbq. We hebben voor iedereen de juiste bbq van Ofyr en zo wordt iedere bbq een sfeervol feest.

Alle benodigde accessoires

Zonder handschoenen of grill wordt het lastig barbecueën. Bij Skoy Outdoor Cooking verkopen we alles voor de bbq; van Butcher Blocks tot stoere schorten van leer. We hebben zelfs een kookboek van Ofyr waarmee u inspiratie opdoet voor de lekkerste gerechten. Er staan recepten in voor elk seizoen, waardoor u uw gezelschap elke keer opnieuw verrast. Met de accessoires van Ofyr wordt outdoor cooking een stuk makkelijker én leuker.

Bestel producten van dit topmerk eenvoudig online

Kunt u niet wachten om aan de slag te gaan en de producten van Ofyr uit te testen? Plaats dan snel een bestelling bij onze webshop. Voor vragen belt u naar 06 – 51 89 84 56 of stuurt u een e-mail naar info@skoyoutdoorcooking.nl.