Ofyr tafel bbq

Kwalitatief hoogwaardige barbecues
Energie zuinig
Elegante en efficiënte designs

Met het merk Ofyr geniet u aan tafel van een sfeervolle bbq

Wilt u van het merk Ofyr graag op uw tafel een handige bbq of Ofyr-tafelgrill kopen? Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard verkopen we meerdere modellen tafelgrills met een elegant en efficiënt design. Een tafelgrill is erg handig als u in een handomdraai gezonde maaltijden wilt koken voor u en uw familie.

Wilt u een bbq van Ofyr voor op tafel kopen?

Ofyr is hét merk waarvan u op tafel een bbq wilt

Een Ofyr-tafelgrill biedt vele voordelen. Zo verbruikt u dankzij een bbq van Ofyr die geschikt is voor op tafel, minder energie. U hoeft immers niet de oven aan te zetten en te wachten tot deze warm is. Bovendien maakt u meerdere gerechten tegelijk op een Ofyr-tafelgrill, waardoor u minder energieverbruik én tijd kwijt bent. Ook is het gezonder om op een grillplaat te koken, aangezien u minder vet en oliën gebruikt. We verkopen onder meer de Ofyr-Tabl’O. Deze compacte bbq van Ofyr is niet alleen efficiënt, maar staat ook nog eens heel mooi op tafel dankzij het elegante design. Wilt u een andere bbq kopen uit het brede assortiment van Ofyr? We verkopen naast een tafel bbq ook andere hoogwaardige barbecues in de kleur Black, zoals de Classic.

Ga aan tafel en geniet van heerlijke gerechten

Wilt u een bbq van Ofyr voor op tafel kopen? Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard, in Gelderland, verkopen we de ideale Ofyr-tafelgrill voor u. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires, zoals een Butcher Block. Dit is een snijblok en houtopslag in één. Dat is ideaal als u extra ruimte wilt om eten te bereiden. Bestel een Ofyr-tafelgrill direct bij onze webshop. Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 06 – 51 89 84 56 of door te e-mailen naar info@skoyoutdoorcooking.nl.