Ofyr tafel bbq

Kwalitatief hoogwaardige barbecues
Energie zuinig
Elegante en efficiënte designs

Met het merk Ofyr geniet u aan tafel van een sfeervolle bbq

Wilt u van het merk Ofyr graag op uw tafel een handige bbq of Ofyr-tafelgrill kopen? Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard verkopen we meerdere modellen tafelgrills met een elegant en efficiënt design. Een tafelgrill is erg handig als u in een handomdraai gezonde maaltijden wilt koken voor u en uw familie.

Wilt u een bbq van Ofyr voor op tafel kopen?

Ofyr is hét merk waarvan u op tafel een bbq wilt

Een Ofyr-tafelgrill biedt vele voordelen. Zo verbruikt u dankzij een bbq van Ofyr die geschikt is voor op tafel, minder energie. U hoeft immers niet de oven aan te zetten en te wachten tot deze warm is. Bovendien maakt u meerdere gerechten tegelijk op een Ofyr-tafelgrill, waardoor u minder energieverbruik én tijd kwijt bent. Ook is het gezonder om op een grillplaat te koken, aangezien u minder vet en oliën gebruikt. We verkopen onder meer de Ofyr-Tabl’O. Deze compacte bbq van Ofyr is niet alleen efficiënt, maar staat ook nog eens heel mooi op tafel dankzij het elegante design. Wilt u een andere bbq kopen uit het brede assortiment van Ofyr? We verkopen naast een tafel bbq ook andere hoogwaardige Ofyr-barbecues in de kleur black, zoals de Classic.

Ga aan tafel en geniet van heerlijke gerechten

Wilt u een bbq van Ofyr voor op tafel kopen? Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard, in Gelderland, verkopen we de ideale Ofyr-tafelgrill voor u. Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires, zoals een Butcher Block. Dit is een snijblok en houtopslag in één. Dat is ideaal als u extra ruimte wilt om eten te bereiden. Bestel een Ofyr-tafelgrill direct bij onze webshop. Neem voor vragen contact met ons op door te bellen naar 06 – 51 89 84 56 of door te e-mailen naar info@skoyoutdoorcooking.nl.