Ofyr 100

Kwalitatief hoogwaardige barbecues
Energie zuinig
Elegante en efficiënte designs

De Ofyr met een diameter van 100 cm

Als u graag een grote barbecue van het topmerk Ofyr wilt kopen, dan zijn onze barbecues met een diameter van 100 cm zeer geschikt. Bij Skoy Outdoor Cooking verkopen we barbecues van Ofyr in verschillende kleuren, maten en varianten. Zo zit er ongetwijfeld een bbq bij die past bij uw tuin. U bent van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken in onze showroom in Dodewaard.

Wilt u graag een grote barbecue kopen?

U heeft alle ruimte op een bbq van Ofyr van 100 cm

Als u graag met grote gezelschappen barbecuet, raden we aan om te kiezen voor een bbq van Ofyr met een diameter van 100 cm. De Ofyr-Island is ideaal als u alles bij de hand wilt hebben. Deze bbq heeft namelijk een ingebouwde houtopslag, een snijblok en een praktische houder voor kruiden en keukengerei. Wilt u samen met een grotere groep rond de bbq staan? Ga dan voor de Classic of Classic Storage. Deze bbq met ronde Ofyr-vuurschaal zorgt voor extra sfeer tijdens een avondje genieten in de buitenlucht. Voor welke gelegenheid u ook een bbq wilt kopen; wij hebben de juiste voor u.

Bestel een grote bbq bij ons online

Bij Skoy Outdoor Cooking in Dodewaard, in Gelderland, hebben we een ruim aanbod aan producten van het topmerk Ofyr en onze barbecues met een diameter van 100 cm zijn daar een goed voorbeeld van. We verkopen ook alle benodigde accessoires, zoals Ofyr-deksels en -handschoenen. Bestel uw favoriete bbq snel bij onze webshop. Voor vragen en meer informatie belt u naar 06 – 51 89 84 56 of e-mailt u naar info@skoyoutdoorcooking.nl.