OFYR Gietijzeren Braadpannenset 21-26

€ 145,00*

Nog 1 op voorraad
Vandaag besteld, snel in huis
Gratis bezorging vanaf 100 euro
30 dagen bedenktijd
Productinformatie "OFYR Gietijzeren Braadpannenset 21-26"
De Ofyr Gietijzeren Braadpannenset bestaat uit twee pannen, 1 pan met een diameter van 21 cm en 1 pan met een diameter van 26 cm. De pannen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de kookplaat van de Ofyr en hebben een perfecte warmte verdeling. Hierdoor kan men de pannen gebruiken om verschillende gerechten in te bereiden. Beide pannen zijn voorzien van een deksel.
Aangezien de deksel en de pannen zelf heet worden, is het aan te raden om altijd handschoenen te gebruiken bij het verwijderen van de deksel of het optillen van de pan.
De pannen zijn alleen geschikt voor de Ofyr kooktoestellen
Te gebruiken op de kookplaat, grills en pizza oven'
Zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Met de hand wassen met een sopje, goed afdrogen en daarna weer oliën ter bescherming.

OFYR

Ontdek het merk


OFYR is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van unieke en functionele outdoor kooktoestellen. Het bedrijf is opgericht in 2015 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt.


De OFYR is een combinatie van een vuurschaal en een grillplaat, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het koken. Het design is minimalistisch en elegant, waardoor het past bij vrijwel elke buitenruimte. De OFYR is gemaakt van duurzame materialen, zoals cortenstaal en hout, en is daarom bestand tegen verschillende weersomstandigheden.


Meer over OFYR