Blues Hog Barbecue Blues Hog heeft meer prijzen gewonnen dan welke andere commerciële saus op de markt dan ook en wordt door BBQ-pitmasters, topkoks en restauranthouders over de hele wereld beschouwd als “The Award Winning Choice of Champions”! Een barbecuelegende en een goede vriend van velen, Bill Arnold is de man achter de inmiddels beroemde Blues Hog Barbecue Sauce. Opgegroeid door zijn grootmoeder net buiten Memphis, Tennessee, kwam Bill’s passie voor koken op jonge leeftijd. Een jonge Bill rende langs de kleren die aan de lijn hingen en naar beneden waar de lokale bevolking zich had verzameld om ‘eekhoornstoofpot’ te maken. “Op een avond bij een kok, rond twee uur ’s nachts, ging ik naar bed. Sliep niet langer dan 10 minuten toen iemand binnenkwam en riep: “Bill! Je moet het varken koken!” Iemand had een hond meegenomen en die begon te vechten met een andere hond. Bailey, die aan het koken was, probeerde ze te scheiden, maar werd gebeten en verloor zijn duim! Met Bailey met spoed naar het ziekenhuis, was het mijn plicht om het vuur te bemannen en het varken te keren. Rond het vuur greep een Yankee zijn viool en begon te spelen, en terwijl ik op de muziek zwaaide, zei hij: ‘Kijk eens naar die Blues Hog, die zwijn flipt! Dat is wanneer het vastzit! Blues Hog-barbecue!” – Bill Arnold –